Per heden gaat HAPSIS, naast reguliere haptotherapie ook sessies/coaching in de natuur aanbieden, tijdens wandelingen . Wandelen is een minder statische manier van ‘het gesprek aangaan’, dan wanneer je tegenover elkaar zit in de praktijk. Het geeft een andere dimensie; Je bent misschien minder zichtbaar, of wat bezet met de temperatuur. Je voelt misschien een andere verbondenheid, of bent moe en voelt je lijf meer… Het geeft in ieder geval een ander gevoel. Hierdoor kunnen gesprekken ook een andere wending krijgen.
Tijdens een wandeling in de buitenlucht komt er een tweede coach bij: de omgeving. Elk element kan worden ingezet om tot inzichten te komen. Samen met je coach/therapeut loop je al dan niet gebaande paden. Je coach laat je stilstaan bij jezelf, laat je ervaren, laat je ontdekken, laat je nadenken. Met JIJ ZELF als middelpunt.
Gebruik makend van de omgeving om tot inzichten te komen is een verfrissende manier om  een stap verder te komen.

 

Jouw spoor

Jouw spoor

Een en ontmoeting duurt anderhalf uur. We spreken niet af op de praktijk, maar aan de rand van een wandelgebied, waar we ook een kopje thee of koffie kunnen gebruiken mocht daar behoeft aan zijn.

 

 

Tips
Kleed je goed aan, denk niet te snel dat je het warm/koud hebt. We staan ook geregeld stil (zowel letterlijk als figuurlijk: bij jou). Bekijk de weersvoorspelling: de wandeling gaat ALTIJD!!! door. Ook bij regen, bij vorst, bij hitte. Neem water mee (altijd!!) en een snack om even bij te tanken.Een rugzak is prettig om de handen leeg te hebben.
Neem je (opgeladen) telefoon mee: voor navigatie, voor een foto , om te bellen.

Ik zie je graag met je wandelschoenen!

Meer informatie: janneke@hapsis.nl