Praktijkinformatie

 

HAPSIS is “geboren” in 2010. Initiatiefnemers Cees en Janneke troffen elkaar op de Academie voor Haptonomie in Doorn. Er was direct een klik. Zij hebben de koppen bijeen gestoken en hebben met passie deze praktijk opgericht.

HAPSIS is een praktijk voor haptonomie en coaching. Vraagstukken die te maken hebben met jouw welzijn, met jouw ontwikkeling, met jouw levensstijl, met wie jij bent willen we samen met jou aangaan.
We streven ernaar om een laagdrempelige praktijk te zijn met korte lijnen. Vanuit dat oogpunt, kunt u ons beiden rechtstreeks benaderen. U kunt vooraf al een keuze maken met wie van ons beide u contact legt. Zie hiervoor ook onze individuele pagina op deze site.

Middels trainingen (geven en volgen) blijven we ons ontwikkelen. Het “hapto-virus” heeft ons gegrepen. Zelf hebben we de opvatting dat haptonomie ‘a way of living‘ is. Ben je ermee in aanraking gekomen, dan bestaat de kans dat het je niet meer los laat. Dat overkwam ons in ieder geval, zodat we er ons werk van hebben gemaakt.
Daar zit de passie van HAPSIS.

Het bijzondere van ons werk is dat we even heel dicht bij jou als mens mogen komen, een deel van je levenspad met je bewandelen en dat jij (en ik) een weer verder zijn gevormd wanneer onze wegen weer scheiden.

De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum omdat we hierdoor de mogelijkheid hebben om samen te werken met andere disciplines. Ook hebben we korte lijnen met zorgverleners buiten het centrum.

HAPSIS is een volledig geregistreerde praktijk, Janneke is haptotherapeut, Cees haptonomisch councerler.