Zelf-compassie, een oefening in houden van jezelf.
HAPSIS herhaalt deze ‘oefening’ wegens groot succes!

De ‘oefening’ vindt plaats op 5 avonden van  19.30-21.30 uur. We starten, bij voldoende aanmelding (minimaal 4 personen) op de Koenendelseweg 9 in Den Bosch.

Kosten: € 150,00 voor  5 avonden van 2 uur, koffie/thee, oefening en ervaring, thuisopdrachten, zelfontwikkeling op weg naar zelfcompassie

 

Zelf-compassie wilZelfCompassie I zeggen: houden van jezelf.
We kiezen hier voor het woord ‘oefening’ omdat het geen cursus is en geen therapie. Het lijkt nog het meest op een training. We gaan oefenen in het laten liggen van zelfkritiek. Na deze ‘oefening’ hebt u handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan. Terug te pakken op de dingen die u aangereikt zijn.

 

 

In 5 avonden gaan we met elkaar aan het werk in een kleine groep (6 personen). We gaan opzoek naar eigen patronen, gedachten, oordelen en elementen die in de weg staan om te houden van jezelf. Houden van jezelf is een voorwaarde om een gelukkig leven te hebben, je niet opgejaagd te voelen en druk of negativiteit NIET de scepter te late zwaaien in je leven.

We maken gebruik van verschillende werkvormen. Individueel in de groep, samen, creativiteit, feedback, stilte, spiegelen, gesprekken, fysiek. Dat wat er nodig is om tot zelf-compassie te komen. Alles op haptonomische basis.

Voor meer informatie of aanmelden: info@hapsis.nl of 06-12176485 (Janneke)