Zelf-compassie, de stress voorbij. HAPSIS introduceert een nieuwe ‘oefening’!

Zelf-compassie wilZelfCompassie I zeggen: houden van jezelf. Hoe doe je dat wanneer je in je omgeving stress ervaart.  We willen hier samen met u aan werken. Zien of we voorbij de stress kunnen komen. We kiezen hier voor het woord ‘oefening’ omdat het geen cursus is en geen therapie. Het lijkt nog het meest op een training. We gaan oefenen in het laten liggen van de stress en de zelfkritiek. Na deze ‘oefening’ hebt u handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan. terg te pakken op de dingen die u aangereikt zijn.

In 5 avonden gaan we met elkaar aan het werk in een kleine groep (6 personen). We gaan opzoek naar eigen patronen, gedachten, oordelen en elementen die in de weg staan om te houden van jezelf. Houden van jezelf is een voorwaarde om een gelukkig leven te hebben, je niet opgejaagd te voelen en druk of negativiteit NIET de scepter te late zwaaien in je leven.

We maken gebruik van verschillende werkvormen. Individueel in de groep, samen, creativiteit, feedback, stilte, spiegelen, gesprekken, fysiek. Dat wat er nodig is om tot zelf-compassie te komen. Alles op haptonomische basis.

De ‘oefening’ vindt plaats op 5 maandagavonden van  19.30-21.30 uur. We starten, bij voldoende aanmelding, op maandag 2 mei op onze nieuwe lokatie aan de Koenendelseweg 9 in Den Bosch.

Het is de eerste keer dat we deze ‘oefening’ aanbieden. Hierdoor ontstaat voor u de mogelijkheid om deel te nemen voor een gereduceerd tarief  (half geld!, € 75,00 voor 5 avonden, 2 begeleiders, koffie/thee, oefenmateriaal en zelf-compassie!)
Voor informatie over de volgende training klik hier

Zorg voor makkelijke kleding, laagjes om te variëren ivm temperatuur.

Aanmelden of meer informatie: info@hapsis.nl of 06-12176485 (Janneke)