Praktijkinformatie

HAPSIS is “geboren” in 2010. Initiatiefnemers Cees Beijens en Janneke Ywema troffen elkaar op de Academie voor Haptonomie in Doorn. Er was direct een klik. Zij hebben de koppen bijeen gestoken en hebben met passie deze praktijk opgericht.

HAPSIS is een praktijk voor haptotherapie. Vraagstukken die te maken hebben met jouw welzijn, met jouw ontwikkeling, met jouw levensstijl, met wie jij bent, willen we samen met jou aangaan. HAPSIS streeft ernaar om een laagdrempelige praktijk te zijn met korte lijnen.

Middels trainingen (geven en volgen) blijven wij ons ontwikkelen. Het “hapto-virus” heeft ons gegrepen. Haptonomie is ‘a way of living‘. Ben je ermee in aanraking gekomen, dan bestaat de kans dat het je niet meer los laat. Dat overkwam ons, Cees en Janneke, oprichters van de praktijk, in ieder geval wel zodat we er ons werk van hebben gemaakt. Daar zit de passie van HAPSIS.

Het bijzondere van het werk van de haptotherapeut is dat we even heel dicht bij jou als mens mogen komen, een deel van je levenspad met je bewandelen en dat jij (en ik) weer verder zijn gevormd wanneer onze wegen weer scheiden.

De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum omdat we hierdoor de mogelijkheid hebben om samen te werken met andere disciplines. Ook hebben we korte lijnen met zorgverleners buiten het centrum.

HAPSIS is een volledig geregistreerde praktijk.